Az ArchiCAD 8 elnyerte a CADALYST magazin ez évi díját

forrás Prim Online, 2003. június 30. 14:37
A Graphisoft építészeti tervezőszoftverének legújabb verziója, az ArchiCAD 8 megkapta a CADALYST magazin 2003. évi „Ötcsillagos" minősítését.
Ebben az elismerésben azok az innovatív technológiák részesülnek, amelyeket a rangos iparági szaklap elemzői a különösen ajánlott termékek közé sorolnak. Ezzel a kitüntetéssel a Graphisoft épületmodellező megoldása immár harmadik éve kapja meg a CADALYST-től a „kiváló termék" minősítést.

A CADALYST elemzése szerint az ArchiCAD az egyik „legérettebb és legátfogóbb megoldás a piacon kapható építészeti modellezőtechnológiák közül", amely új irányt mutatva mércéül szolgál a többi épületmodellező megoldás megítélésekor.

Az ez év tavaszán magyar verzióban is megjelent ArchiCAD 8 továbbfejlesztett tervfeldolgozási és szerkesztési technikáival a tervezők gyorsabban készíthetik el tervdokumentációikat. Az új eszközök és funkciók nagymértékben megkönnyítik a program használatát és növelik a hatékonyságot.

Michael Dakan az ArchiCAD 8-ról készült elemzésének teljes szövege a CADALYST magazin januári számában, valamint a CADALYST honlapján olvasható. A CADALYST az Advanstar Communications kiadványa, melyről a www.cadalyst.com honlapon további információ található.