Megújult az UPS.com

forrás Prim Online, 2003. július 1. 12:22
A világ egyik vezető csomagkézbesítő vállalata site-jának új arculata segít a felhasználóknak, hogy gyorsabban eljussanak az általuk leggyakrabban használt szolgáltatásokhoz. Például az árukövetés – melyet naponta 7,9 millióan vesznek igénybe – rögtön a nyitólapról elérhető.
Jelenleg a site három főcsoportba sorolja a UPS.com szolgáltatásait – szállítás (shipping), árukövetés (tracking) és készletek (resources) -, melyek a nyitólapon megtalálhatóak. Az újratervezett honlap egy új szekcióval is bővült (UPS Business Solutions), mely hasznos információkat közöl a UPS üzleti szolgáltatásainak széles skálájáról.

A honlap új kivitelezése összekapcsolja a vállalat által kínált szolgáltatásokat a márka új arculatával. Márciusban a UPS megújította arculatát, mely azokat a közelmúltban lezajlott jelentős kapacitásbeli változásokat tükrözi, melyek következtében a társaság globálisan megerősödött, és számos új szolgáltatást vezetett be a logisztikai ellátási-láncok területén.

A UPS.com több mint 100 országban, 22 nyelven érhető el. XML technológiára épül, mely az egyik leghatékonyabb és legátfogóbb Internet programozási nyelv.