EuroWeb: Olcsó telefonálás Erdélybe és a Felvidékre

forrás Prim Online, 2003. július 1. 13:28
Az EuroWeb Rt. a Rákóczi Szövetség céljaival összhangban, kiemelkedően olcsó percdíjas telefonszolgáltatással kívánja megszólítani a határon túlra telefonálókat.
Az 1989-ben létrejött Rákóczi Szövetség (www.rakoczi.com) a határon túli magyar kisebbségek nemzeti, kulturális, szellemi, közművelődési és érdekképviseleti tevékenységét segíti és hatékonyan vállal részt identitástudatuk megőrzésében. Az elmúlt tíz esztendőben végzett jelentős tevékenységet alátámasztja az immáron 3500 fős tagság. A Rákóczi Szövetség 1998-től kiemelten közhasznú szervezetként működik, azaz a támogató magánszemélyek és vállalatok az adózáskor igen jelentős kedvezményeket kapnak (magánszemélyek 35%-os, cégek 150%-os adójóváírást vehetnek igénybe).

Az EuroWeb Rt. a NeoPhone szolgáltatással szeretné megszólítani a határon túlra telefonálókat, hiszen a NeoPhone telefonkártyával Magyarországról a hagyományos percdíjaknál jelentősen olcsóbban lehet telefonálni Romániába, Szlovákiába, Szerbia és Montenegróba, Horvátországba is. 2003. július 1-től az egyébként is alacsony percdíjaknál még olcsóbban telefonálhatnak a felhasználók!
A NeoPhone egy 5000 és 2000 Ft értékben forgalomba kerülő telefonkártya. A telefonálás a NeoPhone kártyával nagyon egyszerű, ráadásul a vezetékes telefonoknál megszokott minőséget nyújtja. A NeoPhone sikerét bizonyítja a több mint 10,000 aktív NeoPhone felhasználó! A NeoPhone telefonkártya több mint 2500 helyen megvásárolható országszerte: benzinkutaknál, hírlapárusoknál és a postahivatalokban.