Új HP megoldások Cisco hálózati környezetekhez

forrás Prim Online, 2003. július 9. 14:11
Évente megrendezett chicagói Software Forum rendezvénye keretében a HP bemutatta Smart Way 2004 névre keresztelt fejlett hálózatfelügyeleti programját, amelynek keretében HP OpenView nagyvállalati IP-telefóniát támogató megoldásokat, infrastruktúra-felügyeleti és szolgáltatás-felügyeleti alkalmazásokat szállít a Cisco Systems hálózati környezeteihez.
A HP és a Cisco továbbra is folytatják új és továbbfejlesztett termékekre kiterjedő együttműködésüket annak érdekében, hogy az adott igényekhez pontosan illeszkedő, komplett megoldásokkal tudják ellátni közös ügyfeleiket. A két cég egymást jól kiegészítő szakértelme, továbbá termékeik magas szintű kompatibilitása és együttműködési készsége kiváló felügyeleti képességekhez juttatja a nagyvállalatokat. A konkrét előnyök között a megnövelt infrastruktúra-teljesítmény, a valós idejű hibakezelés és az alacsonyabb költségszint érdemel külön említést.

A HP OpenView Smart Way program folytatásának tekinthető Smart Way 2004 három moduláris megoldást foglal magában: a Cisco IP-alapú telefonhálózataihoz kidolgozott új felügyeleti megoldást; egy továbbfejlesztett hálózafelügyeleti megoldást; valamint egy továbbfejlesztett szolgáltatás-felügyeleti megoldást. A három elem mindegyike a fejlett technológiájú hálózatok egyszerűsítését, és felügyeletük hatékonyságának fokozását szolgálja.