Carnation: OSI LGI website győzelem

forrás Prim Online, 2003. július 21. 15:04
Az Open Society Institute-Budapest (OSI) által kiírt tender győzteseként a Carnation készíti a "The Local Government and Public Service Reform Initiative" (LGI) non-profit szervezet megújuló website-ját.
Az LGI a Nyílt Társadalom Intézet szervezésében létrejött nemzetközi fejlesztéseket támogató, és támogatásokat elosztó szervezet. Célja a helyi önkormányzati tevékenység fejlesztése Közép- és Kelet-Európa, valamint a FÁK országaiban. Az LGI közigazgatási és közpolitikai kutatásokban, reformokban résztvevő intézmények és szakemberek közötti önfenntartó regionális kapcsolatok létrehozására törekszik, melynek egyik eszköze a hamarosan megújuló website lesz.

A Carnation feladata az online arculat megtervezése, a tartalommenedzsment rendszer (CMS) kialakítása és a jelenlegi site tartalmának migrálása. A website-on elérhetőek lesznek az OSI LGI meghatározó adatbázisai, úgy mint a többnyelvű publikációkat, nemzetközi szakértőket, donorokat és projekteket tartalmazó adatbázisok.

A Carnation Rt. jelentősebb ügyfelei többek között a Beiersdorf, a Bosch és Siemens Háztartási Készülék Csoport, a CIB Bank, a Danubius Rádió, a Generali- Providencia, a Fiat Magyarország, a Leo Burnett, a Matáv, az Oracle, a Vivendi, a Volksbank, és a Westel.

A tenderen a Kirowski, a Mirai Interactive és az Argon indultak még.