Megújult a GYISM honlapja

MTI Sajtóadatbank, 2003. július 24. 09:54
A Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium szerdától megújult internetes honlappal várja a tárca tevékenysége, programjai és pályázatai iránt érdeklődőket - közölte a szaktárca államtitkára.
A minisztérium a jövőben kiemelten figyel az internetes kommunikációra, a honlap tartalma mindig friss és naprakész lesz - mondta el sajtótájékoztatóján Mesterházy Attila.

Közölte: a honlap segítségével még inkább "nyitottá és átláthatóbbá" válik a tárca tevékenysége.

A http://www.gyism.hu címen elérhető honlap a minisztérium összes szakterületével foglalkozik, külön menüpontban számol be az európai uniós csatlakozással kapcsolatos információkról, kiemelten kezeli a szaktárca pályázatait.

Az érdeklődőket azzal is segítik, hogy új pályázatok megjelenésekor e-mailban küldenek értesítést számukra.

A honlapon külön galériában mutatják be a tárca eseményein, rendezvényein készült fotókat.

Mesterházy Attila tájékoztatása szerint a minisztériumban internetes szerkesztőséget hoztak létre, hogy a honlapra a legfrissebb információk kerülhessenek fel.

A tárca honlapját fejlesztő céget meghívásos pályázaton választották ki, a kft. 14,3 millió forintos nettó áron készítette el a honlapot.

Elhangzott: a későbbiek során szeretnék továbbfejleszteni az internetes oldalt, hogy az a vakok, a fogyatékosok számára is olvasható legyen.