Interneten a Blikk cikkei

MTI Sajtóadatbank, 2003. július 28. 10:30
Internetes tartalomszolgáltatást indít a Blikk - erősítette meg a tulajdonos Ringier Kiadói Kft. online üzletágának vezetője az MTI értesülését.
"Az újság szinte teljes tartalma felkerül majd az oldalra" - mondta Ganczer Gábor, hozzátéve, lesznek majd olyan történetek, amelyeket csak vázlatosan közölnek aznap, amikor azok a nyomtatott kiadásban jelennek meg, s csak később egészítik ki őket. A tervezett jövő pénteki induláskor három szerkesztő készíti az online kiadást, a napközbeni hírszolgáltatás jövőre kezdődhet - tette hozzá.

"A Blikk.hu nem hírportál, hanem szórakoztató internetes oldal lesz, így elsősorban nem a hírversenybe kapcsolódás a célunk" - mondta, példaként említve, hogy tervezik például egy női oldal indítását. Szavai szerint külföldön a magyarországinál nagyobb a társlapok női olvasóinak aránya.

Arról, hogy indítanak-e a honlapon fizetős szolgáltatásokat, Ganczer Gábor úgy nyilatkozott: "a Ringier-nél vannak ilyen tervek, de ezt nem a legfiatalabb portálunknál képzeljük el először". A http://www.blikk.hu cím alatt jelenleg a Ringier Kiadói Kft. információs oldala olvasható.