McAfee Entercept 4.1: Legfejlettebb host-oldali behatolás-védelem

forrás Prim Online, 2003. augusztus 1. 14:20
A Network Associates megjelentette a McAfee Entercept szoftver 4.1-es verzióját, amely jelenleg a legfejlettebb host-oldali behatolás-védelmi megoldás a vállalati ügyfeleket célzó termékek piacán.
A McAfee Entercept 4.1-es verziója átfogó rendszervédelmet, egyszerűsített biztonsági szabályzatkezelést, gyors, a behatolást megelőző védelmet nyújt, és a befektetés gyors megtérülését ígéri. A McAfee Entercept 4.1-es egyszerű telepítése és szükséges a biztonsági szintek igény szerinti beállítási lehetősége könnyűvé teszik az átállást az egyszerű behatolás-védelemről a behatolás-megelőzésre. Az új, fejlesztett funkciók a McAfee Entercept-et egyedülálló rugalmasságú, rendkívül gazdaságos rendszervédelmi megoldássá teszik.

A továbbfejlesztett kommunikációs lehetőségek sokkal könnyebb konfigurációt tesznek lehetővé, például a felhasználó választhatja ki az SSL kommunikációhoz a felhasználandó portot. A továbbfejlesztett „signature" csoportosítási funkció pedig a fenyegetések megfelelő prioritásának meghatározását teszi lehetővé. Az elsődleges hangsúlyt a már ismert, magas veszélyességi szintű támadások kivédésére helyezve, és a szervereket a kevésbé valószínű, a viselkedés analízissel kiszűrhető támadások figyelésére hangolva a rendszeradminisztrátorok radikálisan csökkenthetik a jövőbeli téves riasztások számát. A szoftver ezen felül nehézség nélkül integrálható más gyártók termékeivel az előre összeállított menedzsment információs bázis (MIB) segítségével.