Moziműsor, jegyvásárlás és filmelőzetesek a Westel 777mobilon

forrás Prim Online, 2003. augusztus 1. 14:54
A Westel 777mobil WAP portálja a harmadik generációs szolgáltatások előfutáraként páratlan megoldással segíti a kikapcsolódást. A mozifilmek kedvelői a 777mobil moziközpontjában az aktuális moziműsor mellett a filmek rövid ismertetőjét és filmelőzetesét egyaránt megtekinthetik, a kiválasztott filmre szóló jegyeket pedig azonnal megvásárolhatják.
A 777mobil moziközpontjával minden eddiginél egyszerűbb megszervezni a mozilátogatást, hiszen a moziműsor mellett a filmelőzetesek megtekintése és a jegyvásárlás egyaránt mobiltelefonon történhet. A Westel a legkorszerűbb megoldások - helyfüggő szolgáltatás, videoletöltés, mobil kereskedelem - együttes alkalmazásával már most, a jelenlegi GSM hálózaton a harmadik generációs szolgáltatásokhoz hasonló megoldást kínál ügyfeleinek.

A mobilportál Tv, mozi rovatában számos szempont, így többek között mozi, film, időpont és heti bemutatók szerint egyaránt lehet válogatni és segítenek a különböző csoportosítások is, úgy mint pl. multiplex, Art mozik, heti bemutatók. A használatot jelentősen megkönnyíti, hogy az összes hazai mozi megyénkénti csoportosítása mellett a közeli rovatban egyetlen gombnyomással gyorsan és könnyen lekérdezhető a felhasználóhoz legközelebbi mozik listája. Természetesen az adatbázisban – a keresés módjától függetlenül – a filmszínházak adatai, pl. címe vagy telefonszáma mellett az ott játszott filmek listája, a filmek rövid ismertetője és Nokia 3650/7650-es készülékekkel maguk a rövid, néhány perces filmelőzetesek is megtekinthetők! A kiválasztott filmekre már csak a jegyeket kell megvásárolni és a Budapest Filmhez tartozó mozik (Mammut, Corvin, Puskin, Művész, Szindbád, Tabán) esetén ez WAP-on keresztül a mobiltelefon segítségével azonnal megtehető. A rendszer a vásárlás során az ülőhelyek pontos adatain túl a mobiltelefon kijelzőjén megjelenő grafikus ábrán ad tájékoztatást arról, hogy a jegyek az adott teremben pontosan hol helyezkednek majd el.