Öt éves a PC Dome magazin

forrás Prim Online, 2003. augusztus 4. 12:46
Öt évvel ezelőtt, egész pontosan 1998. július 21-én jelent meg az első hír a PC Dome online számítástechnikai magazin (www.pcdome.hu) oldalain. Azóta az elsődlegesen játékokkal foglalkozó magazin folyamatos növekedéssel az egyik legnépszerűbb online lap lett témakörén belül, miközben folyamatosan bővült más, kapcsolódó témákkal is.
Hardver rovatában játékvezérlők és videokártyák mellett például digitális fényképezőgépek és MP3 játszók, a 2003 februárjában indult DVD rovatban pedig a legfrissebb filmek DVD változatai is bemutatásra kerülnek. Az olvasókra közel 1400 cikk, több ezres hírarchívum, a fórumban pedig több százezer bejegyzés vár a magazinban, melynek szerveréről letölthetőek a legfrissebb játékdemók és -patchek is.

A lap ötéves születésnapja alkalmából partnereinek – többek között: Cenega Hungary, Digital Reality, Ecobit Rt., Guards Rt., Hotel Aquamarin – együttműködésével több hónapon keresztül tartó nyereményjátékra invitálja olvasóit, akikre a mai naptól kezdve minden héten más értékes ajándékok várnak, mint például PC-s játékok vagy hardver eszközök.