MasterCard hitelkártya a K&H Banktól

forrás Prim Online, 2003. augusztus 12. 15:10
MasterCard hitelkártyát bocsát ki augusztus közepén a K&H Bank, tovább növelve ezzel Magyarország vezető szerepét a közép-európai régióban a MasterCard márkájú kártyák forgalmazásában. Az augusztus 15-től igényelhető K&H MasterCard hitelkártya mellé díjmentes beteg-, utas-, baleset-, és poggyászbiztosítás, valamint autós segélyszolgáltatás jár.
„A K&H MasterCard hitelkártya piaci bevezetésével azon ügyfeleink számára kínálunk választási lehetőséget, akik a MasterCard szolgáltatásaihoz ragaszkodva kívánnak klasszikus hitelkártyát igényelni." – fogalmazott Nemcsics Róbert, a K&H Bank ügyvezető igazgatója.

A K&H MasterCard igényléséhez – jellemzően a klasszikus hitelkártyákra – nincs szükség lakossági folyószámla nyitására, betét elhelyezésére vagy például a fizetés rendszeres átutalására. A Bank pozitív döntését követően az ügyfél 15 napon belül átveheti kártyáját, és személyes igénye alapján 100 ezer és 1 millió forint közötti hitelkerettel rendelkezhet. Kártyáját 45 napig kamatmentesen használhatja, azzal díjmentesen vásárolhat Magyarország több, mint 20 ezer kereskedőhelyén vagy vehet fel készpénzt 160 K&H bankfiókból és közel 3 000 ATM automatából. Az ügyfelet nem terheli külön hitelbírálati és rendelkezésre tartási díj, és a visszafizetési ütem – a tartozás minimum visszafizetendő összegének kiegyenlítésével – szabadon választható. Emellett a K&H Bank a K&H MasterCard hitelkártyához a piacon egyedülállóan díjmentes beteg-, utas-, baleset- és poggyászbiztosítást, valamint Autohome gyors és megbízható autós segélyszolgáltatást is nyújt Magyarország és Európa területén.