Creative Jukebox Zen NX zenelejátszó

forrás Prim Online, 2003. augusztus 13. 14:51
[smallimage 1 left]A Creative bejelentette a Creative Jukebox Zen NX digitális lejátszót. A mobil zenehallgatás kedvelőinek tervezett eszköz közel 8,000 MP3 vagy WMA formátumú számot tud tárolni 30GB-os merevlemezén, akár másodpercenként egy zeneszám átviteli sebességet elérve az USB 2.0 interfészen keresztül.
A használat könnyedsége a legfontosabb jellemzője a rendszernek. A felhasználók gyorsan és könnyen állíthatnak össze lejátszási listákat az ikonalapú, intuitív kezelőfelület, és a gördülő szabályzónak köszönhetően, a számok MP3 vagy WMA formátumba alakíthatók egy PC-n a mellékelt Creative MediaSource program segítségével. Kivehető, újratölthető lítium ion akkumulátorral rendelkezik, amely 14 órányi zenehallgatási időt tesz lehetővé. A minőségi Neodymium sztereo fejhallgatókkal, valamint 6 különböző „profil" beállítással nagyon személyes, ugyanakkor nagyon specifikus és természetesen lehetőséget nyújt zene mellett bármilyen más adat, mint például fényképek, dokumentumok tárolására is.

A Jukebox Zen NX-hez egy remek program és eszközcsomag jár, valamint a csomag tartalmaz egy kényelmes és kompakt fekete, övre csíptethető utazótáskát, sztereo fejhallgatót, és hálózati adaptert.