Magánnyugdíj.hu: tematikus microsite

forrás Prim Online, 2003. augusztus 22. 12:40
Új ügyféllel gazdagodott a Carnation ügyfélportfoliója. A Credit Suisse Life & Pensions Hungaryval való hosszú távú együttműködés első lépéseként a Carnation elkészítette a fiatal munkavállalók tájékoztatását célul kitűző magánnyugdíj-információs microsite-ot.
A microsite elsődleges célja a fiatal munkavállalók tájékoztatása a magyarországi magánnyugdíjrendszer működéséről, a választható lehetőségekről és ezen belül a Credit Suisse Magánnyugdíjpénztár által nyújtott szolgáltatásokról. Az érdeklődő felhasználók a website-on letölthetik a magánnyugdíjpénztárba való belépéshez szükséges nyilatkozatot is.

A microsite a cég arculatához szorosan illeszkedő letisztult design, valamint nagy méretű fotók felhasználásával teremt fiatalos, modern, európai hangulatot.

A két cég közötti hosszú távú együttműködés keretében készül a Credit Suisse új website-ja, a cég intranetoldalai és alkalmazásai, továbbá a 40 év múlva nevet viselő tematikus site.

A Carnation Rt. jelentősebb ügyfelei többek között a Beiersdorf, a Bosch és Siemens Háztartási Készülék Csoport, a CIB Bank, a Danubius Rádió, a Generali- Providencia, a Fiat Magyarország, a Leo Burnett, a Matáv, az Oracle, a Vivendi, a Volksbank, és a Westel.