A Canon iRC3200N elnyerte a BERTL labor "Best Award" díját

forrás Prim Online, 2003. augusztus 27. 16:37
A digitális képalkotási rendszerekre szakosodott ismert kutató- és tesztlaboratórium "jól célzott megoldásként" értékelte az iRC3200N nyomtatót "a vállalati munkacsoportok/részlegek felhasználói körében felmerülő színes nyomtatási szükségletek kielégítésére"
A digitális képalkotás globális piacának vezető vállalataként számon tartott Canon Europa mai bejelentése szerint az iRC3200N színes többfunkciós nyomtató elnyerte a BERTL labor "Best Award" díját a 300 oldal/perc feletti sebességű, vállalati munkacsoportok/részlegek felhasználóinak szánt, hálózatra köthető, színes többfunkciós eszközök (MFP-k) kategóriájában. A rangos elismerés az iRC3200N széles körű funkcionalitását, kialakításbeli előnyeit, rugalmas bővíthetőségét, képminőségét és felhasználóbarát interfészeit jutalmazza.

A zavarmentes működés mellett a BERTL a használati egyszerűséget középpontba állító dizájnt és az UFR (Ultra Fast Rendering) technológiát emelte ki az iRC3200N jellemzői közül. Az UFR csökkenti a feldolgozási időt, és ezzel gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé. A BERTL rendkívül hatékonynak ítélte a Canon UFR technológiáját nagy felbontású dokumentumok nyomtatásakor: ezzel az eszközzel csupán 37 másodpercig tartott azzoknak a Photoshop-fájloknak kinyomtatása, amelyek feldolgozásához más egységek esetében öt percre volt szükség.