Megújult szolgáltatások a Vipmail levelezőrendszerben

forrás Prim Online, 2003. szeptember 9. 15:25
Vipmail ingyenes postafiókrendszer teljesen új arculattal és temérdek új szolgáltatással bővült. Többek közt, elérhető a sok felhasználó által hiányolt külső POP3 fiók letöltése illetve az aláírások kezelése.
Nem egészen egy éves indulás óta a Vipmail-t fejlesztő csapat újabb szolgáltatásokkal gazdagította saját fejlesztésű levelezőrendszerét. A kibővült lehetőségeket mellett egy arculatváltással jelentkezik a Vipmail 2.0 . A Web felületet, az eddig külföldi piacon jelenlévő Northstar Internet Solution cég készítette.

A fejlesztések mellett továbbra is elérhetőek a már megszokott lehetőségek, azaz minden új felhasználó 15 MB-os tárhelyet, SPAM- és vírusszűrést kap ingyenesen.

A Vipmail 2.0 az alábbi főbb szolgáltatásokkal bővült:

- POP3 letöltés: mostantól lehetőség van, más szolgáltatókon tárolt leveleket egyszerűen „átmásolni" a Vipmail-es postafiókba.
- Levélírásnál HTML alapú, vagy normál szövegként lehet elküldeni az e-mailt.
- Aláírások használata.
- Sürgős, válaszolt, továbbított levelek kiemelése a listázásnál.
- Gyorsított mappakezelés.
- Címjegyzék importálása/exportálása.
- Levél visszapattintás (Felhasználók kérésére került bele. Gyakorlatilag a rendszer a feladónak egy „ál" e-mailt küld, amiben jelzi, hogy nincs ilyen felhasználó. SPAM szervereket lehet így megzavarni).