EReactor: Új e-commerce megoldás

forrás Prim Online, 2003. szeptember 16. 14:51

Szeptember elején több éves fejlesztői munka után elkészült az eReactor
nevű, integrált online kereskedelmi rendszer, mely készítői szerint új
távlatokat nyit az internetes online kereskedelemben.
A Prim Online-hoz eljuttatott közlemény szerint az eReactor rendszer egy igazi, kötöttségek nélkül használható, ASP bérleti formában kínált internetes webáruház, vagy webkatalógus menedzselő rendszer, melyben a komplett rendszer mellett, a rendszerhez szükséges hosting szolgáltatások is benne foglaltatnak. Az áruház egy Windows op. rendszer alatt futó adminisztrációs programmal menedzselhető, így nem szükséges online kapcsolat a rendszer adminisztrációjához. Az eReactor teljesen modul rendszerű, mely olyan modulokat tartalmaz, mint beépített CRM, dokumentum rendszer és hírlevél-küldő modul.

Az eReactor rendszerben korlátlan termékszám és -szint van, egy terméken belül lehetőség nyílik egyéb (pl. szín, méret) választásra is. Korlátlan ár és árkategória, rendeléskövetés, akció, kirakat, hírek, kedvezmény, adatkonvertáló, pontgyűjtés és még sok egyéb modul, ami egy teljes e-commerce megoldáshoz szükséges.

A rendszerről további információ található az eReactor rendszer honlapján, ahol letölthető az adminisztrációt végző Windows-os kliens demó verziója.