Az Axelero megvásárolta az [origo] bevásárlóközpontot kiszolgáló szoftvert

forrás Prim Online, 2003. szeptember 28. 12:40

Szeptember közepétől az Axelero Internet, az [origo] portál tulajdonosa üzemelteti az aXio Kft. által kifejlesztett és eddig egyben üzemeltetett [origo] bevásárlóközpontot.
Az aXio csapata továbbra sem szakad el a bevásárlóközponttól és ügyfeleitől, mivel a szolgáltatás kizárólagos értékesítőjeként dolgozik tovább az Axelero kötelékében. A változás legfőbb oka, hogy az Axelero Internet a jövőben kiemelt fontosságú projektként tekint az [origo] bevásárlóközpontra és az aXio jelenlegi csapatával együttműködésben tovább kívánja fejleszteni a szolgáltatást.

Szándékunk szerint ezzel a lépéssel Magyarország leghatékonyabb e-kereskedelmi rendszerét alapozzuk meg, amely számos kiegészítő szolgáltatással is bővül az elkövetkező időszakban. Úgy gondoljuk, hogy az [origo] bevásárlóközpont az ország vezető internetszolgáltató cége kezében képes a leggyorsabban elérni azt a pozíciót, amely hosszú távon biztosítja bérlőinek a növekvő értékesítési forgalmat és vevőinek a vásárlás kellemes élményét." – mondta Koltai Péter, az Axelero média üzletágának marketingvezetője.