Új adatkezelési kezdeményezés a HP-tól

forrás Prim Online, 2003. szeptember 29. 20:56

A HP a tárolómegoldások és szerverek szállítói közül elsőként átfogó
adatéletcikus-kezelési kezdeményezést dolgozott ki a különféle
információk változó alkalmazási és üzleti szükségletekhez igazodó aktív
menedzselésére.
A HP és partnerei által szállított, összehangolt ILM-megoldások segítségével a vállalatok adataikat jobban kézben tartva, gyorsabban képesek reagálni a változásokra, a végfelhasználók pedig pontosabban meg tudnak felelni a szigorú adatmegőrzési előírásoknak és ki tudják aknázni a referenciaÓinformációkban rejlő előnyöket. A HP megoldásai biztosítják az ügyfelek számára a jelenlegi működéshez szükséges ILM-technológiákat és világos fejlesztési ütemtervvel támogatják az automatizált ILM jövőbeni megvalósítását.

A HP ILM-megoldásai sokféle tárolótechnológiát (lemezes, szalagos, optikai és szoftveres háttértárakat), szervereket és szolgáltatásokat tartalmaznak. A mai ILM-szükségleteket kielégítő biztonsági mentési és helyreállítási, adatreplikációs, e-mail és adatarchiválási, valamint adattisztítási szolgáltatások már jelenleg is szerepelnek a HP portfóliójában.

A HP nyílt ILM-partnerkapcsolati modellje a gyakorlatban a HP ILM-partnerprogramja (http://www.hp.com/go/ilmdspp) közvetítésével valósul meg. A célzott ILM-megoldások integrálása révén kiküszöbölhető a több szállítóval folytatott együttműködésben rejlő zavar és bizonytalanság kockázata. A HP partnerstratégiája ráadásul a komplett megoldások kialakításának átfutási idejét is lerövidíti.