SuperGamez: Átalakult az informatikai és tudományos szakportál

forrás Prim Online, 2003. október 9. 17:59

Átalakult és arculatot váltott a népszerű számítástechnikai magazin a SuperGamez. Naponta több ezer számítástechnika és tudomány iránt érdeklődő olvasót
vonzó portál mától az SG Hírmagazin nevet viseli és a http://www.sg.hu
internet címen keresztül érhető el.
Az internetes időszámítás szerint veteránnak számító, több mint 5 éves múltra visszatekintő magazin mára kinőtte eddigi felépítését. Az arculatváltással egyidejűleg beüzemelt korszerű tartalomkezelő rendszerben, strukturáltan, rovatokra bontva olvashatók az informatikai, hardver, mobil, tudományos és szórakoztató-elektronikai cikkek és hírek.

Az SG Hírmagazin havonta közel 6 millió lapletöltést szolgál ki. Terjedelme hetente 180-200 cikk, ezzel a magyar nyelvű vertikális szakportálok között egyedülállóan gazdag olvasnivalót nyújt a portált felkereső havi 1 millió látogatónak – olvasható a sajtóközleményben.

Folytatva a hagyományokat az SG Hírmagazin elkötelezett a szakszerű, ismeretterjesztő, de egyúttal szórakoztató tartalomszolgáltatás mellett, ezért a megújult hírmagazin bővebb tartalommal és közösségi szolgáltatásokkal várja olvasóit.

További információ:
Kővári Ádám - portál menedzser
Telefonszám: 76/411-828
E-mail: akovari@sg.hu