Új termékekkel bővítette kínálatát a transtec

forrás Prim Online, 2003. október 16. 12:41

Növelte termékkínálatát a transtec AG a fürtözött és a 64 bites rendszerek terén. A tübingeni székhelyű vállalat a Microsofttal fennálló partnerkapcsolatának kibővítésével a szoftveróriás Windows 2000 Advanced Server és Windows Server 2003 Enterprise Edition termékét is felvette kínálatába.
A Microsoft Server-termékeit elterjedten használják nagy rendelkezésre állású fürtök, 64 bites rendszerek (a Windows Server 2003 Enterprise Edition segítségével) és méretrugalmasabb konfigurációk megvalósításához.

"A Microsoft Windows 2000 Advanced Server és a Windows Server 2003 Enterprise Edition operációs rendszer tökéletesen kiegészíti a transtec termékválasztékát" - jelentette ki Rajkay Mátyás, a transtec üzletfejlesztési igazgatója. "A méretrugalmasság, a rendelkezésre állás és a teljesítmény a kiemelt fontosságú vállalati alkalmazások és a transtec szerverek fontos jellemzője. E jellemzők mindegyike alapvető követelmény a számítóközpontban."

A Windows 2000 Advanced Server elsősorban azokat a nagyvállalatokat célozza meg, amelyek kiemelt fontosságú vállalati alkalmazásaikhoz nagy teljesítményt vagy a szolgáltatások és a szerverfunkciók nagy rendelkezésre állását követelik meg. A Windows Server 2003 Enterprise Edition a közepes és annál nagyobb vállalatok igényeit elégíti ki.