Vállalatirányítási rendszer kis és középvállalkozások számára Olaszországból

forrás Prim Online, 2003. október 17. 23:00

Az ITware Kft. kizárólagos szerződést kötött a genovai székhelyű Microarea-val, az olasz cég MAGO.net névre hallgató vállalatirányítási megoldásainak magyarországi disztribúciójára. A MAGO piacvezető termék Olaszországban az ERP-piacon, a kis- és középvállalati szegmensben.
A felhasználók a szervezet igényeinek megfelelően testre szabott vállalatirányítási rendszeren kívül teljes körű tréninget és technikai supportot is kapnak. A MAGO.net rendszer a következő modulokat tartalmazza:


A mobilmegoldások használhatósága (palmtop, PDA) szintén a rendszer részét képezik. A modulrendszerben felépített alkalmazás a vállalkozások folyamatainak és a különböző folyamatok tervezésének és nyomon követésének lehetőségét is magában foglalja.

Ez az ERP szoftver teljes egészében a Microsoft .NET technológiára épül. A MAGO.net az első ilyen technológiára épülő vállalatirányítási rendszer. A MAGO.net architektúrája a következőkre alapul:


Az installálás és az upgrade teljes egészében a Interneten keresztül történik.

A szoftver értékesítése Magyarország területére kiterjedő viszonteladói hálózattal a jövő év elején kezdődik. A MAGO.net célpiaca a kis és középvállalatok köre, a szoftver flexibilitása, és árazása is az ilyen méretű szervezetek követelményeinek felel meg.