Kovács Kokó a számítógépes rádióműsorban

Szalay Dániel, 2003. október 23. 16:25

Kovács Kokó István lesz a Petőfi rádió Modem Idők című számítógépes talkshow-jának ma este 10 órakor kezdődő műsorának vendége - tájékoztatta a Prím Online-t a produkció. A félórás műsorban az interneten és telefonon is kérdezni lehet a komputerek világához is kötődő világhírű bokszolótól.
Tudták-e, hogy Kokó, mielőtt bokszolónak állt volna, egy informatikai cégnél dolgozott? Milyen internetlapokat látogat, egyáltalán, jut-e ideje internetezni bokros teendői mellett? Hogyan egyeztethető össze a sportos életmód a villódzó monitor előtti időtöltéssel? - ízelítőül néhány kérdés azok közül, amire a választ Kovács Istvántól várják a műsor készítői. Arra is rákérdeznek majd, hogy milyen szerepe van az informatikának a sportmérkőzéseken.

Kokó az internetezők kérdéseire is válaszol az adásidő alatt, 22 órától a Gyalogló Chaten (http://chat.gyaloglo.hu) a Modem Idők "Csüti-Csati" nevű szobájában. Azoknak pedig, akik inkább telefonon mondanák el kérdéseiket, október 23-án, szintén adásidő alatt elérhető a (1) 328-8555-ös telefonszám is.

A Modem Idők ma esti műsorában sem marad el a telefonos játék. A PC World, az Internet Kalauz és a Business Online mellé a Network Associates (NAI) dobozos, otthoni felhasználóknak fejlesztett szoftvercsomagját, az Internet Securityt is postázzák annak az illetőnek, aki elsőként válaszolja meg a műsorban elhangzó kérdést. Ezenkívül választani lehet, hogy Pohly Ferenc népszerű Kattintókönyvéből, vagy az informatikában jártasabb játékosoknak szóló, a Szak Kiadó által kiadott egyik szakkönyvet kéri-e a nyertes.