Synergon: portál-, adattárház- és adatvagyon-védelmi megoldásokra fókuszál

Kovács Attila, 2003. október 30. 21:01

Az üzleti folyamatok és a vállalati vagyon informatikai eszközökkel, megoldásokkal való támogatásáról adtak számot a Synergon vezetői a cég október 30-án Budapesten tartott sajtóreggelijén.
Három terület volt terítéken: Csiszár Dénes technikai tanácsadó a portálmegoldásokról, Váradi Márk üzletágvezető az adattárház-megoldásokról, míg Kondákor Tibor a biztonságos távmunka-megoldásokról szólt. A Synergon három portálépítő szoftvertermék közül (SIWWWA, Microsoft SPPS, illetve a nagyvállalati célokat szolgáló Plumtree) közül mindig a legmegfelelőbbet tudja ajánlani. A tranzakciós megoldások terén a tranzakciós rendszerek gyenge riportkészítési képességeit helyettesítik az Oracle, Business Objects, illetve a két termék közös szolgáltatásait ötvöző Synergon-megoldások.
Az IT biztonság terén alapvetően megváltozott hazai helyzetben a cég a problémák köré próbál megoldásokat találni, kínálni, és mind a hozzáférés-, mind a tartalombiztonságra , illetve a két probléma összekapcsolódására egyaránt képes megoldásokat kidolgozni. Különösen figyel e téren azokra az IT biztonsági megoldásokra, amelyekre vonatkozó igények a hazai távmunka növekedésével együtt jelentkeznek.