Kedvcsináló nem csak lepedőakrobatáknak

Kollár Csaba, 2003. november 14. 08:04
Egy független amerikai fejlesztői csoport szponzorok segítségével olyan mobiltelefonos szolgáltatást indít útjára, amelyik a szex iránt fogékony mobiltelefon-tulajdonosok számára ad esténként naponta tippeket az intim együttlétet illetően.
A fejlesztőcsoport szóvivője, Marc Blender elmondta, hogy "a fejlesztésünk ugyan jelenleg még csak kísérleti állapotában van, de az eddigi tesztjeink alapján úgy tűnik, hogy van igény a fogyasztóknak erre a lehetőségre, és több szponzor is jelezte támogatási szándékát".

Blender úr a működésről így nyilatkozott: "A szolgáltatás igénybevétele ingyenes. Az érdeklődők egy SMS-t küldenek vagy felhívnak egy számot, ezt követően kerülnek regisztrálásra. Elmondhatják/leírhatják, hogy van-e extra kívánságuk (leszbikus, homoerotikus, romantikus, szado-mazo stb.), mivel a rendszerünk e kívánságokat is figyelembe véve ad tanácsokat SMS-ben, majd később MMS-ben az esti erotikus kikapcsolódáshoz, de akár az unalmas párkapcsolatok izgalmasabbá tételéhez is. Ennek része szponzoraink ajánlata, melyben megjelennek a különböző vágyfokozó és szexuális kiegészítő szerek/eszközök, de a helymeghatározásra épülő technológia révén ajánlunk egy közelben levő szórakozási lehetőséget vagy éttermet is egy romantikus estéhez."

A fejlesztők kis csoporton végzett felmérése alapján arra a következtetésre jutott, hogy ugyan a hölgyek elsőként inkább romantikus tippeket kértek, de a szolgáltatás megismerése után viszonylag rövid időn belül megjelentek kívánságaik között ugyan azok a kemény témák (hardcore sex), mint a férfiaknál.