Böngésző az MTV-n

forrás Prim Online, 2003. november 14. 20:31
A Magyar Televízión 2003. november 4-én, este 22 óra 35 perckor elindult egy új, félórás infokommunikációs magazin műsor, a Böngésző.
A 2. adás 2003. november 11-én, 22 óra 35 perckor volt megtekinthető, ezen adás ismétlése 2003. november 16-án látható az M2-n 12.40 perckor.

Az első két adás Monitor címmel került sugárzásra.

Ezt követően a műsor a Magyar Televízió 2-es csatornáján kísérhető figyelemmel, hetente egy alkalommal, vasárnap 12.35 perces kezdettel és egy ismétlődő adással.

A műsor az internet, a mobiltelefónia és a számítógépek világába kalauzolja el nézőit. Mindenki által érthető nyelven szól a körülöttünk zajló, hihetetlen tempójú információs és technológiai forradalom eredményeiről. A legújabb számítógépes és mobileszközök, szolgáltatások, a munkánkat megkönnyítő, hasznos vagy éppen kikapcsolódást nyújtó honlapok, internetes oldalak mind szerepelnek a palettán.

A műsor célja az információs társadalom eszméjének, kultúrájának terjesztése és népszerűsítése a magyarországi és határon túli közönség körében, az infokommunikációs technológiák és az új média lehetőségeinek megismertetése, a digitális írástudás elterjesztése, a minőségi online tartalmak népszerűsítése közérthető nyelven.