NetPartner ADSL akció

forrás Prim Online, 2003. november 26. 18:50
Az Invitel legfrissebb akciós ADSL csomagjait kínálja a vállalati ügyfelek részére NetPartner ADSL néven. Aki most előfizet, kedvezményes áron jut minőségi internetkapcsolathoz, és valóban ingyen internetezhet cége még az idén.
Az Invitel (volt Vivendi) a névváltás utáni időszakban megnyerő akcióival dinamikus, aktív tevékenységével hívja fel magára a figyelmet. Az internetszolgáltatók év végi ajánlatdömpingje közül nem könnyű választani, de az Invitel kedvezményeivel valódi alternatívát kínál nemcsak az otthoni felhasználók, hanem az üzleti ügyfelek részére is, amely minőséget és megbízhatóságot sugall a különböző ajánlatok kavalkádjában.
"A többi ajánlatból már megszokott "0 Ft belépési díj és 0 Ft havidíj az év végéig" típusú kedvezményt természetesen az Invitel is felajánlja, viszont ez valóban ingyenes szolgáltatásnak minősül, hiszen ezt az összeget nem fogja visszafizettetni az ügyféllel a következő évben. Sőt, már 2004. évi akciójával előrelátó, költséghatékony tervezésre buzdítja ügyfeleit: választhatunk, hogy előfizetés esetén jövőre akár 20%-kal alacsonyabb havidíjat fizetünk, vagy az egyszeri éves díj befizetésével 2 hónapig ingyen áll rendelkezésünkre a vállalati ADSL szolgáltatás." - ajánlja szolgáltatását az Invitel közleményében.

A kedvezményes NetPartner ADSL ajánlat tartalmaz minden szükséges kiegészítő szolgáltatást, így fix IP címet, 20 postafiókot, 50 MB tárterületet is az újonnan szerződő ügyfelek számára. Ezen kívül lehetőség nyílik kedvező árú router bérlésre is.

További információ: 06-80 88-55-88-as info-vonal
Az Invitel ADSL keresője: http://adsl.invitel.co.hu/