Ingyenes 3G-s videohívás karácsonykor

Kollár Csaba, 2003. december 2. 19:15

A 3 UK angliai mobilszolgáltató bejelentette, hogy azzal kíván kedveskedni ügyfeleinek, hogy a karácsonyi időszakban - december 22. és január 2. között - 12 napon keresztül ingyen teszi lehetővé a videohívásokat.

A 12 napos időszak alatt a 3 ügyfelei ingyen kezdeményezhetnek nem csak helyi, hanem nemzetközi videohívásokat is. Ahogy a 3 hivatalos közleményében olvasható "ha Ön nem tudja szerettei körében ünnepelni a karácsonyt, vagy szeretné megosztani a meghitt pillanatokat azokkal is, akik nem tudnak önnel lenni, akkor itt a lehetőség. Akár Angliában, akár Ausztriában, akár Svédországban, akár Olaszországban, akár Ausztráliában van, ingyen folytathat videobeszélgetést."

Gareth Jones a 3 UK elnöke elmondta, hogy "a 3 Európa első olyan szolgáltatója, amelyik mobil videotelefonálást tesz lehetővé ügyfelei számára. Olyan szolgáltatásokkal jelentünk meg, melyekről korábban a fogyasztók csak álmodoztak. Az ajándék - az ingyenes videotelefonálás - pedig egy köszönet fogyasztóinknak hűségükért, partnerségükért."