Coedu: meghosszabbított jelentkezési határidő

forrás Prim Online, 2003. december 9. 13:03
A hazai és határon túli versenyzők nagy érdeklődése miatt a szervezők meghosszabbították a Coedu Tudásháló elektronikustananyag-készítő verseny nevezési határidejét.
2003. november 27-től lehet nevezni a Coedu Tudásháló versenyre. Az internetes erőpróbát idén az Oktopusz Alapítvány rendezi a Coedu Távoktatási Kft-vel közösen, amely a verseny rendelkezésre bocsátotta elektronikus távoktatási rendszerét.

A szervezők nagy örömére szolgál, hogy terveiknek megfelelően határainkon túlról is komoly érdeklődés kíséri a versenyt. "Nálunk, az általános iskolában, most van folyamatban, hogy a diákok is használhassák az internetet. Nagyon vonzó a pályázaton való részvétel, és nagy reményeket fűzök hozzá" - nyilatkozta egy szabadkai pedagógus.

A nagyszámú magyarországi és határon túli csapat alapos felkészülése és sikeres regisztrációja érdekében a verseny jelentkezési határideje 2003. december 19-ére módosult. A szervezők ezt a határidőt követően adják ki a verseny résztvevőinek a Coedu Tudásháló rendszerhez a hozzáférést, hogy a versenyzők megkezdhessék a pályázatok kidolgozását. A rajtra váró csapatoknak az indulásig is van mit tenniük: a tavalyi győztes pályamunkák bárki számára hozzáférhetők a verseny honlapján (www.verseny.coedu.hu), tanácsos ezeket tanulmányozni, illetve megkezdhetik a feladatok elosztását és az anyagok gyűjtését.