Fujitsu Siemens-Novell együttműködés

forrás Prim Online, 2004. január 9. 09:08
A Fujitsu Siemens Computers és a Fujitsu cégcsoport Primecluster clustering (fürtözési) termékcsomagját sikeresen tesztelték, és átalakították a most megjelent Novell Nterprise Linux Services szolgáltatásokhoz, ezzel elérhetővé téve azt a kulcsfontosságú üzleti megoldásokhoz.
A Primecluster telepítések ezreiben bizonyította az alkalmazások magas szintű elérhetőségét, hosszú működési idejét, terheléselosztási képességeit és szolgáltatásai skálázhatóságát a kulcsfontosságú környezetekben. A Fujitsu Siemens Computers Primecluster termékcsomagja a vállalatok számára az Nterprise Linux Services magas szintű elérhetőségét és skálázhatóságát biztosítja. Az első megoldások SUSE Linux Enterprise Server és Red Hat Enterprise Linux disztribúciókon futnak.

A magas szintű elérhetőséget biztosító megoldások gyorsan integrálhatók és bevezethetők az üzleti szempontból kulcsfontosságú Intel alapú szervereken Linux szervereket futtató számítógépes környezetekben, így a Fujitsu Siemens Computers és a Fujitsu csoport Primergy szervereit, illetve más szállítók Intel alapú szervereit használó rendszerekbe.