Elkészült az OBI magyar nyelvű honlapja

forrás Prim Online, 2004. január 22. 13:00
Elkészült az OBI magyar nyelvű honlapja. A honlap szerkezete a német anyacég rendszerébe illeszkedik, és saját fejlesztés eredményeként jött létre.
Az OBI magyarországi történetében mérföldkőnek tekinti a magyar nyelvű honlap létrehozását, amelynek most elindított változata a tervek szerint folyamatosan újabb funkciókkal fog bővülni a vásárlók minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében.
A stratégiai fejlesztés teljes mértékben a vásárlók igényeit tartja szem előtt. Az oldalon elektronikus változatban hozzáférhető az aktuális, akciós termékeket tartalmazó reklámújság és minden kereskedelmi akció. A honlapon keresztül a vásárlók e-mailben is feltehetik kérdéseiket. Az áruházak elérhetőségét térképek segítik, amelyekkel az érdeklődők könnyen és gyorsan megtalálhatják a hozzájuk legközelebb eső OBI áruházat és az eljutás módját. Részletes információk állnak rendelkezésre a nyitva tartásról, a szolgáltatásokról és az aktuális rendezvényekről is. A látogatók olvashatnak az OBI nemzetközi és hazai történetéről, az OBI hód-visszatelepítési programjáról és a WWF-fel való együttműködésről is. A leendő munkavállalók a "karrier" menüpont alatt az aktuális álláslehetőségek között böngészhetnek, és álláspályázataikat is elküldhetik a honlapon keresztül.