Magyar Vándor WAP-on és SMS-ben

forrás Prim Online, 2004. február 4. 19:21
A Pannon GSM mobilmárkája, a djuice az év első hazai filmszenzációjával, a pazar szereposztású Magyar Vándorral egy napon, február 5-én indítja a történelmi vígjátékhoz kapcsolódó, teljes körű tartalomszolgáltatását.
A djuice előfizetői a már jól ismert módon, az 1742-es számra elküldött SMS-ben vagy a WAP-on keresztül tölthetik le arra alkalmas mobiltelefonjukra a film betétdalait egy- vagy többszólamú csengőhangként, illetve a hét vezér alakját színes vagy szürke árnyalatos operátorlogóként, háttérképként, képüzenetként vagy animációként.

A djuice WAP oldalán a film készítésének kulisszatitkaiba is bepillanthatnak az előfizetők, megismerkedhetnek a stáb tagjaival és a főszereplőkkel, valamint elolvashatják a filmre vonatkozó legfrissebb híreket. A későbbiekben ugyaninnen egy JAVA alapú játékot is letölthetnek a djuice és a Pannon GSM ügyfelei, amin keresztül személyesen is átélhetik a magyar vándorok fantasztikus kalandjait.

A djuice nem csak megmutatja, de meg is szólaltatja a Magyar Vándor főhőseit! A 1778-as számra küldött SMS révén honfoglaló őseink legjellegzetesebb szófordulataival, az ő hangjukon küldhetünk hangos üzenetet bármely belföldi telefonszámra - akár azonnal, egy jól időzített pillanatban.