Elektronikus Domino feltöltés már 2630 helyen az országban

forrás Prim Online, 2004. február 26. 16:45
Március 1-től az Esso és a JET benzinkúthálózat egyes kútjainak bevonásával a Westel Domino kártyás ügyfelei tölthetik fel a legtöbb helyen elektronikusan egyenlegüket. Az ország közel 2630 pontján kínált lehetőséggel a Dominósok kényelmesen, ezen belül a banki csatornák használatakor érvényes bónusz révén előnyösen növelhetik a felhasználható összeget.
A tavasz beköszöntével a Domino kártyások újabb pontokon, az ESSO és a JET benzinkúthálózat bizonyos töltőállomásainál is könnyedén, elektronikus úton újratölthetik kártyájukat és ezzel a szolgáltatók közül a legtöbb helyen, az ország 2630 pontján vehetik igénybe ezt a lehetőséget. Az egyedülállóan széles körűen elérhető elektronikus csatornáknak köszönhetően a Domino egyenlegfeltöltések már közel harmada online módon zajlik és ez az arány gyors ütemben nő. Ráadásul az elektronikus banki pontokon április közepéig a 10 és 15 ezer forintos „címletekre” 10 százalékos, azaz 1000 vagy 1500 forint értékű bónusz jár, így az online megoldás használata mellett a kényelem, a gyorsaság, valamint pl. a Domino Nap csomagban a bónusz révén elérhető, éjjel-nappal 30 forintos, hálózaton belül és vezetékes irányban érvényes percdíj is szól.

A Westel ügyfelei az OTP, K&H, Raiffeisen, Citibank, ING és az Euronet bankautomatáknál, a Shell, MOL összes, illetve az ESSO és JET egyes töltőállomásainál, valamint a saját üzletekben és 130 partner értékesítési helyen egyaránt feltölthetik kártyájukat. Emellett számos további elektronikus - OTP TeleBank, OTP Mobilbank, CIB24, CIB InternetBank, CIB WAPBank -, köztük nem egy mobiltelefonról közvetlenül elérhető csatorna szolgálja a kényelmes mobilhasználatot.