George Michael ingyenesen terjeszti dalait a neten

Milkovits Gábor, 2004. március 12. 21:09
A multimilliomos énekes bejelentette, hogy felhagy a lemezkészítéssel és ezentúl ingyenesen, az interneten fogja terjeszteni dalait. A rajongók a letöltésért cserébe adakozhatnak majd különféle jótékonysági szervezetek javára.
A 40 éves sztár úgy nyilatkozott, hogy éppen elég anyagi elismerésben volt már része, most viszont szeretné tehetségét és ismertségét valamilyen hasznos cél szolgálatába állítani. Elmondta még, hogy tisztában van vele: elhatározása példa nélküli a még aktív zenei hírességek körében. Ugyanakkor szívesen szabadul meg a hírnév okozta kényelmetlenségektől és attól a számára igen súlyos kényszertől, hogy bizonyos időközönként új albummal kelljen előállnia. Véleménye szerint néhány év elteltével igen keveset fog majd foglalkozni vele a sajtó, de azért remélhetőleg elég híres marad ahhoz, hogy zenéjének az interneten való megjelentetésével komoly mennyiségű pénzt gyűjthessen az általa favorizált jótékonysági szervezetek számára. Az adakozás egyébként nem lesz feltétele a dalok letöltésének - a döntést mindenki saját belátására bízzák majd.

A Wham hajdani frontembere bízik abban, hogy elhatározásának eredményeképpen boldogabb ember lesz majd és megszabadul a sztárság általa negatívnak tekintett oldalaitól, hírnevét csakis zenéjének terjesztésére és jótékonykodásra használva fel.