Ingyenes internet Private Talk hívókártyával

forrás Prim Online, 2004. március 18. 17:00
Hétfőtől ingyenesen, előfizetés és időkorlátozás nélkül szörfözhet mindenkinek az interneten, aki rendelkezik az eTel Magyarország Private Talk hívókártyájával.
Az eTel kilenc hónapja vezette be a Private Talk kártyát, amivel a magyar piac egyik legolcsóbb nemzetközi telefonálási lehetőségét teremtette meg. A szolgáltatásokat később kiterjesztette a valamennyi hazai mobilhálózatba irányuló - és a hívókártyapiacon azóta is egyedülálló - olcsó, internetes SMS-küldés lehetőségével is. Az ingyenes internetre lépés mai bejelentését követően az eTel hamarosan online feltölthető fizetőeszközzé teszi a Private Talk kártyát, amellyel szerteágazó távközlési szolgáltatások vehetők majd igénybe.

A Private Talk kártya tulajdonosa modemes kapcsolattal teremthet összeköttetést az eTel Magyarország központjával, amely a kártya kódjának azonosítását követően azonnal eljuttatja őt a világhálóra, ahol addig barangolhat, amíg kedve tartja. A kártyán szereplő összeg ez idő alatt nem csökken, azt az internetezéssel egy időben is fel lehet használni nemzetközi vagy belföldi távhívásra, helyi beszélgetésre vagy SMS küldésre egyaránt. Internetezés közben a kártyatulajdonost csak saját telefonszolgáltatójának behívási költsége terheli.

A kártya az interneten keresztül többféle módon is használható szöveges üzenetetküldési valamint a távközléssel kapcsolatos egyéb szolgáltatások egyszerű és gyors igénybevételére. A "www.smskartya.hu" honlap az ide látogató kártyatulajdonosoknak lehetőséget kínál arra, hogy anonim módon vagy saját telefonszámukkal küldjenek üzenetet. A hívókártya PIN kódjának és sorozatszámának megadása után azonnal küldhető az üzenet. A kártya lehetővé teszi saját telefonkönyv kialakítását vagy több kártya egyidejű felvételét az üzenetközpont adatbázisába.

A Private Talk hívókártyával olcsóbb a tengerentúli beszélgetés, mint itthon a mobilhívás. Percdíjai közelítenek ahhoz a díjszabáshoz, amely a távközlés tényleges felszabadítása után léphetne életbe hazánkban.

A kártya tulajdonosa telefonszolgáltatás igénybevételéhez ingyenesen használhatja a
06-80-988-988 behívószámot, és élhet a másodperc alapú számlázás, valamint a telepítési és havidíj nélküli díjszabás előnyeivel.