Április 1-től Számhordozás portál a Westelnél

forrás Prim Online, 2004. március 31. 16:23
Mindazok, akik május 1-ét követően hívószámuk megtartásával a Westelt, választanák, interneten keresztül regisztrálhatják számhordozási igényüket. A Westelnek a számhordozhatósággal kapcsolatos kedvező várakozásait alátámasztja, hogy az elmúlt fél évben a 06-30-asok száma nőtt legnagyobb mértékben.

Az elmúlt fél évben, azaz tavaly szeptember és idén február között a Westel előfizetői száma nagyobb mértékben nőtt, mint két versenytársáé összesen. A megmutatkozó bizalom a számhordozhatóság bevezetése során a legnagyobb hazai mobilszolgáltató számára kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy piaci részesedésének növekedését fenntartsa. A T-Mobile márkanév átvételével megerősödő, minőségi szolgáltatásait itthon és külföldön tovább bővítő piacvezető Westel éppen ezért április 1-től külön e célra kialakított internetes portálján biztosítja az előzetes regisztrációt a hívószámuk megtartásával hozzá csatlakozóknak.

A Westel honlapjáról elérhető Számhordozás portálon megtalálható a regisztrációs űrlap és minden olyan információ, amely a folyamat megértéséhez szükséges. A számhordozást több egyedülálló lehetőség teszi igazán kényelmessé, ilyen pl. a megrendelt új westeles SIM-kártya és/vagy készülék díjmentes házhozszállítása. Emellett a megküldött azonosító és jelszó birtokában a hívószámát megtartó, de Westelt választó ügyfél a Webshop zárt felületére belépve nyomon követheti a számhordozás folyamatának minden mozzanatát. A számhordozással, illetve a portállal kapcsolatosan az éjjel-nappal kedvezményesen hívható 06-40-633-633-as számon szóban vagy a szamhordozas@westel.hu e-mail címen írásban kérhető bővebb információ.

A több mint 3,8 millió előfizető bizalmát élvező társaság továbbra is az egyedülálló díjcsomagválasztékot és minőséget tekinti legfőbb értéknek, amelynek hasznos kiegészítője lehet a számhordozhatóság. A nemzetközi tapasztalatok alapján a május 1-ét követően életbe lépő lehetőséggel várhatóan az ügyfelek alig néhány százaléka él majd és az erre történő felkészülés mellett a Westel a meglévő és új mobilelőfizetők megnyerését tartja majd szem előtt.