Graphisoft ArchiFM 8.1 a Construmán

forrás Prim Online, 2004. április 19. 13:55
A Graphisoft bejelentette, hogy létesítménygazdálkodási tervezőszoftverének külföldön már kapható legújabb verzióját, az ArchiFM 8.1-et a Construmán mutatja be a nagyközönségnek. A Graphisoft a Magyar Építész Kamarával közösen lesz jelen a "D" pavilon 302/C standján.

Az ArchiCAD Magyarországon a legkedveltebb építészeti CAD megoldás. A Graphisoft áprilisi akciójának keretében az ArchiCAD 8.1 magyar verzió első licence rendkívüli kedvezménnyel vásárolható meg. Ezzel a speciális ajánlattal találkozhatnak a Construmára kilátogató érdeklődők is.

A Graphisoft a Construmán jelenti be az ArchiFM termékcsalád legújabb magyar nyelvű, 8.1-es verzióját. Ez a termékcsalád biztosítja a kompatibilitást az ArchiCAD 8.1-es verziójával. A Graphisoft az új verziót a múlt év végén dobta piacra Németországban, ahol a termék rendkívül pozitív fogadtatásra talált. Magyarországon az ArchiFM a legelterjedtebb létesítménygazdálkodási rendszer, jelentős nagyvállalati ügyfélkörrel.

Az idei Construma kiállításon a Graphisoft a Magyar Építész Kamarával közösen lesz jelen a "D" pavilon 302/C standján. A MÉK jelen lévő munkatársától az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak az építészeti munkát befolyásoló jogszabályváltozásokról, illetve tájékozódhatnak a MÉK legújabb szakmai kiadványairól.