Canon-irodatechnika a Dunaferrnél

forrás Prim Online, 2004. április 21. 17:32
Az elkövetkezendő hetekben az utolsó finomhangolások is befejeződnek a Dunaferr Rt.-nél, ahol a Canon eszközeivel és szoftvereivel korszerűsítették az irodatechnikai eszközparkot, amelynek üzemeltetési költségeiben ennek köszönhetően 20 százalékos költségcsökkenést terveznek.

Az év közepétől 1500-an használják majd a helyben készült, illetve interneten/intraneten vagy telefaxon kapott dokumentumok nyomta-tásra és másolásra a Canon több mint száz (nagyteljesítményű, hálózatba kötött) készülékeit, amelyek szkennelésre, faxolásra, illetve i-fax és email fogadására és továbbítására is alkalmasak.

Gazdasági szempontból a Dunaferr számára kifejezetten kedvező, hogy a berendezéseket a klasszikus outsourcing-konstrukció keretében telepítette a Canon Hungária Kft. - így a megrendelő beruházás nélkül csak a pontosan követhető üzemeltetési kiadásokat téríti -, költségtervezési és -figyelési szempontból pedig egyedülálló elemzési és számlázási lehetőségeket biztosítanak a Canon szoftveres megoldásai.