42 elektronikus tananyag jutott tovább a nemzetközi tananyagkészítő versenyen

forrás Prim Online, 2004. április 26. 13:03
Lezárul az Oktopusz Alapítvány és a Coedu Távoktatási Kft. közös szervezésében megrendezésre kerülő Coedu Tudásháló verseny szorgalmi időszaka. A döntőbe jutásért 42 diákok által készített elektronikus tananyag versenyez.
Véget ért a Coedu Tudásháló verseny harmadik szakasza, amely alatt a csapatoknak elektronikus tananyagot kellett készíteniük az előzőleg általuk megadott témában. A 69 csapatnak, amely teljesítette az előző szakaszt és elkészítette tervezett tananyagának tartalomjegyzékét, 2004. április 19-én 18 óráig volt lehetősége pályázata leadására.

A szervezők örömére 42 csapatnak sikerült értékelhető pályaművet feltöltenie a versenyzők számára biztosított szerverre.

A szervezők által felkért szakmai zsűri - a bírák - 2004. május 3-ig értékelik a beérkezett munkákat. A döntőbe a maximális pontérték 50%-át elért pályázatok kerülnek.

A döntőbe jutott pályamunkákat 2004. május 3-tól 2004. május 24-ig a verseny honlapján keresztül nyilvános tesztelésnek vetik alá. Ebben az időszakban bárki megnézheti és használhatja a legjobb pályamunkákat. A látogatottságra és a valós felhasználásra vonatkozó adatok alapján a pályázatok többletpontokat kapnak és ez alapján születik meg a végeredmény.

A verseny eredményhirdetésére és ünnepélyes díjkiosztójára 2004. június 4-én kerül sor. A díjátadó gálára a kategóriagyőztes csapatok kapnak meghívást, ahol a győztes csapatok minden tagja mp3-as discmannel és különdíjakkal lesz gazdagabb.

A verseny döntőjébe jutott tananyagok ingyenesen hozzáférhetőek lesznek mindenki számára az interneten keresztül 2004 végéig, a verseny honlapján (www.verseny.coedu.hu).