Igazi rendszerváltás

Fekete Gizella, 2004. április 29. 19:23
A Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnika Kft.-nél a VT-SOFT mindössze két hónap alatt vezette be a Navision vállalatirányítási rendszert.
A 2 milliárd forintos forgalmat lebonyolító, jelenleg 40 munkatársat foglalkoztató Hegedűs Kft. családi vállalkozás, tulajdonosa Hegedűs Olivér kisiparosként kezdte.

A rendszerváltás után hamar felismerték a közvetlen, a gyártótól történő beszerzés előnyeit. Ma Németországból, Spanyolországból, Olaszországból, Izraelből szállítanak be szerelvényeket, amelyeket négy telephelyükön, főként viszonteladók számára értékesítenek.

A rendszer melletti döntésüket - az alkalmazás bevezetésével járó kezdeti, annak integráltságából eredő előnyökön túl - az általa kínált, a hosszú távú elképzeléseiket is támogató lehetőségek is segítették. Ezek közül elsőként a készletek automatikus, néhány nagy partnerrel történő online összehangolását - figyelés, automatikus feltöltés lehetőségét - támogató, EDI alapú megoldást vezetik be, a VT-SOFT ebbeli tapasztalatának köszönhetően várhatóan másfél hónap alatt. A cégvezetés a Navision a partnereik rendszereivel való egyszerű összekapcsolásának lehetőségét a maga számára is üzleti előnyként értékeli.