Kaspersky Anti-Virus szoftver magyarul

forrás Prim Online, 2004. április 30. 11:35
A 2F 2000 Kft., a Kaspersky Labs magyarországi képviselője bejelentette, hogy a Kaspersky Anti-Virus család Windows munkaállomások számára kifejlesztett 4.5-ös szoftvere már magyarul is hozzáférhető.

Ez minőségi ugrást jelent a Kaspersky Labs cég közismert vírusvédelmi programcsaládjának hazai történetében. A rendszergazdák és a végfelhasználók számára is könnyebbséget jelent az új változat, amely teljes egészben honosított kezelőfelülettel áll a felhasználók rendelkezésére. A szoftver kezelésének betanulását magyar nyelvű kézikönyv segíti.

Az említett "Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstation 4.5" nevű termék hatékony védelmet kínál a vírustámadásokkal szemben a hálózatra kapcsolódó, Windows 95/98/ME/XP, és Windows 2000/NT Workstation operációs rendszer alatt futó munkaállomások számára. A szoftver egyaránt alkalmas egyedi számítógépek vírusellenőrzésére, és kis-középvállalati hálózatok központilag menedzselt munkaállomás oldali védelmére. A közeljövőben várható a "Kaspersky Anti-Virus for Servers" szoftver honosított változatának megjelenése is, amely a Windows alapú kiszolgálók védelmét teszi könnyebben kezelhetővé a hazai felhasználók számára.

A "Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstation 4.5"-ös változatának magyar nyelvű telepítő csomagja már elérhető a 2F 2000 Kft. weblapján, a http://www.2f.hu címen.