Network Associates-Check Point: integrált biztonsági megoldás kisvállalkozások számára

forrás Prim Online, 2004. május 6. 18:06
A Network Associates és a Check Point Software Technologies bemutatták új McAfee Secure-1 megoldásukat, mely egy a kisvállalkozások számára kifejlesztett hozzáférési és asztali számítógépes védelmi rendszer.
A kisvállalkozások internetes biztonság iránti igénye még sohasem volt ilyen nagy, elsősorban az egyre gyorsabban terjedő férgeknek és vírusoknak, a szélessávú internethasználatnak és a távolban dolgozók aránynövekedésének köszönhetően. A McAfee Secure-1 segítségével a kisvállalkozások nehézségek nélkül képesek lesznek kezelni a tűzfal- és antivírus-megoldásokat. A megoldás kombinálja a Check Point Safe@Office nagy sebességű, SofaWare technológiát tartalmazó biztonsági megoldását a McAfee VirusScan ASaP menedzselt vírusvédelmi szolgáltatásával.

A McAfee Secure-1 egyszerűen telepíthető és automatikusan frissíti a tűzfal- és antivírus-definíciókat, a felhasználó közreműködése nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy minden asztali gép a legfrissebb vírusfelismerő rendszerrel legyen ellátva az internetre csatlakozás előtt. A McAfee Secure-1 7x24 órás megfigyelést biztosít a web interfészen keresztül, így a felhasználók átfogó képet kaphatnak a biztonsági szintekről, a vírusvédelmi állapotáról és fertőzési trendekről. A McAfee Secure-1 emellett automatikusan "kikényszeríti" a vírusvédelem előírt szintjét minden asztali számítógép esetén, az internetes csatlakozást megelőzően.