PanTel: az EU-csatlakozás után még kedvezőbb árak

forrás Prim Online, 2004. május 6. 18:40
A PanTel Rt. 2004. május 1-jétől kedvezőbb percdíjakat kínál az Európai Unió tagországaiba telefonáló ügyfeleinek. A távközlési szolgáltató új előfizetői meglévő telefonszámaikat is megtarthatják.
A PanTel Rt. 2004 májusától az ún. PanTel CPS szolgáltatásra szerződő ügyfelek számára kedvező percdíjakat kínál: az előfizetők belföldi távolsági, valamint az Európai Unió tagországaiba és az Egyesült Államokba irányuló hívásaikat csúcsidőben nettó 20 Ft-ért bonyolíthatják le, belföldi mobilhálózatba irányuló csúcsidejű hívásokért pedig egységesen nettó 50 Ft díjat kell fizetniük.

A most elindított szolgáltatás szolgáltató-előválasztáson alapul, azaz az előfizetők meglévő vonalaikat és telefonszámaikat megtartva egyes hívásirányokhoz veszik igénybe a PanTel Rt. hálózatát. A PanTel másodperc alapon számláz, kapcsolási díjat nem számít fel és semmilyen járulékos költség nem merül fel. Az akcióban való részvétel feltételei: meglévő Matáv előfizetés díjhátralék nélkül, valamint legalább havi nettó 50 000 Ft/hó összegű telefonszámla.