A Sprint vállalati üzleti intelligencia szabvánnyá tette a Microstrategyt

forrás Prim Online, 2004. május 8. 10:06
A Sprint távközlési óriásvállalat a Microstrategy Report Services segítségével jelentősen kibővítette a platform használatát a vállalaton belül, és üzleti intelligencia területen vállalati szabvánnyá tette a Microstrategyt.
A Sprint Microstrategy alkalmazása rendkívül kiterjedt, hisz 27 - többnyire kritikus - alkalmazást ölel fel, melyeket több mint 16 000 dolgozó használ. A vállalat olyan területeken használja a Microstartegyt, mint a hívásadat-, marketing- és webforgalom-elemzések, illetve pénzügyi teljesítmény értékelések.
"“A Microstrategy kivételes rendelkezésre állása és korszerűsége flexibilitást és megbízhatóságot ígér, mely segíti az ügyfél-központúsága alapján piacvezető Sprintet pozíciójának megszilárdításában" - nyilatkozta John Bentley, a Sprint rendszerfejlesztési igazgatója.

"A vállalat a Microstrategy Report Services által még további előnyöket élvezhet, hisz ez az alkalmazás egyesíti a legjobb elemző és riportkészítési lehetőségeket, így integrált technológiát nyújt a felhasználók számára elemzési és reporting igényeik kielégítésére" - nyilatkozta Sanju Bansal, a Microstrategy COO-ja.