Megújította weboldalát a Scala ECE Hungary Kft.

forrás Prim Online, 2004. május 24. 11:20
Jelentősen megújította a weboldalát a Scala ECE Hungary Kft. Az új honlap mind szerkezetében, mind grafikai megjelenésében a Scala nemzetközi weboldalának felépítéséhez és megjelenéséhez igazodik, de természetesen továbbra is magyar nyelvű marad.
"Napjainkra tisztultak le azok a fejlesztések, amelyek meghatározták, hogy milyen is legyen egy ügyfélorientált, korszerű weboldal" - mondta Kiss Judit, a Scala ECE Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. "Az ügyfél nem reklámfelületet kíván látni, hanem magas szintű szolgáltatásokat vár a szállítótól. Az új weboldalunk ezeket nyújtja egy olyan szerkezetben és megjelenésben, amely már átesett egy nemzetközi megmérettetésen, és nemzetközi ügyfeleinktől is jó bizonyítványt kapott."

A weboldal egyaránt szól a Scala már meglévő ügyfeleinek és az érdeklődőknek. A termékekről és megoldásokról szóló információk olyan részletességgel kerülnek fel a honlapra, hogy az üzleti szoftverek vásárlása előtt álló cégek is hatékony segítséget kapnak a döntésükhöz. A már meglévő ügyfelek jogosultsághoz kötött interaktív szolgáltatások között választhatnak, s a honlap segítséget ad ahhoz, hogy a nemzetközi szolgáltatásokat is igénybe vehessék. Többek között szakmai fórumok, web-alapú tanfolyamok és a termékek vásárlás előtti megismerését segítő demó programok jellemzik azt az új használati értéket, amelyet az ügyfelek el tudnak érni a weben keresztül.

Megújul a weboldal tartalmi frissítésének a munkafolyamata is. Lényegesen lerövidül az út az adminisztrációs jogokkal rendelkező szakember információ-bevitele és a weboldalon való megjelenés között, s ezáltal nem csak az interaktív, hanem a statikus tartalmakra is kiterjed a minőségi fejlesztés: több információ és gyorsabban jelenhet meg a weben.

A Scala ECE Hungary Kft. honlapjának új címe: www.scala.net/hungary, de a már megszokott www.scala.hu cím is ugyanerre az oldalra vezet.