Pannon GSM számla- és egyenleginformáció a WAP-on

forrás Prim Online, 2004. május 24. 12:43
Május 18-tól a PannonW@P szolgáltatásainak palettája kibővült: immár számla-, illetve egyenleg-információikat is elérhetik a WAP-felületen a számlás és kártyás ügyfelek.
A Pannon GSM számlás előfizetői a következő információkat érhetik el WAP-on keresztül: adott számlázási időszakban feldolgozott, kiszámlázatlan forgalom, utolsó lezárt számlájuk végösszege, adott időszakban küldött szöveges üzenetek száma, tarifacsomaghoz tartozó engedmény és perckedvezmény, felhasználható emeltdíjas hitelkeret, felhasznált MMS- és SMS-kedvezmény. A kártyás ügyfelek a felhasználható egyenlegükről kapnak tájékoztatást.

Az információk elérése egyszerű: a PannonW@P kezdőoldalán a Pannon GSM / Újdonságok menüpontból válasszuk a Számla- és egyenleginformációt (a későbbiekben az információk a Pannon GSM / Szolgáltatások menüpont alól lesznek elérhetőek). A szolgáltatás igénybe vételekor WAP szolgáltatással rendelkező ügyfeleink számára csak a WAP használati díja kerül kiszámlázásra (átalány- vagy forgalmi díj, attól függően, mely csomaggal rendelkezik), a szolgáltatás egyébiránt díjmentes, nem szükséges előfizetni rá.