Véget ért az Intel és DJ Sterbinszky közös remixversenye

forrás Prim Online, 2004. május 30. 13:31
Május végéig lehetett pályázni az Intel és a Sterbinszky & Bruckmann páros közös remixversenyére, melyre a határidőig több mint 250 pályamű érkezett.
A beérkezett remixeket az eredeti mű szerzői, Sterbinszky és Bruckmann a napokban bírálják el. Az eredményekről, illetve a nyertesekről Sterbinszky hivatalos honlapjáról (www.sterbinszky.hu), illetve Sterbinszky hírleveléből (newsletter@sterbinszky.hu) lehet értesülni majd.

A feladat Sterbinszky & Bruckmann "Club Rotation" című dalának átdolgozása volt, zenei stílus- és terjedelembeli kötöttségek nélkül.

2004-ben a remixpályázat támogatója volt a világ legnagyobb chipgyártója, az Intel is. A hazai kezdeményezéssel az Intel meg kívánja mutatni, hogy számára is fontos a zenei tartalmak előállítása és kezelése, illetve arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy az Intel legújabb processzorai a zeneiparban is megállják a helyüket, gyorsaságuk és kiemelkedő teljesítményük által.

A tíz legjobb remix készítője egy-egy példányt kap Sterbinszky & D.Deejay hamarosan megjelenő "AXEtázis a Palaceban 4" című mixlemezéből, míg a nyertes mű akár fel is kerülhet a szerzőpáros következő lemezére. Az első három helyezett további értékes Intel nyereményben részesül. A díjak várhatóan DJ Sterbinszky egy hamarosan megrendezésre kerülő buliján kerülnek átadásra.