Új T-Mobile honlap és t-zones

forrás Prim Online, 2004. június 1. 14:50
A T-Mobile Nap ünnepségeit megelőzően, június 2-ára virradóan t-zones néven még több tartalommal érhető el a 777mobil WAP-portál, június 2-án este pedig megkezdődik a vállalat honlapjának az átalakítása. A legnagyobb hazai mobilcég minden - külső és belső - online felületét érintő arculatváltás a külsőségeken túl az ügyfelek számára előnyös tartalmi megújulást is jelent majd.
www.t-mobile-hu

A márkaváltás során az eddigi Westel honlapot a www.t-mobile.hu internet címen elérhető, mind megjelenésében, mind kezelhetőségében korszerűbb, az eddigieknél egyszerűbben használható új honlap váltja fel. A T-Mobile internet oldalán az ügyfelek egyéni vagy vállalati portál között választhatnak majd és természetesen könnyen elérhető lesz a népszerű Webshop is. A legkeresettebb témák köré csoportosított új menürendszer átláthatóságot kínál és a sokak által használt szolgáltatások - pl. tudakozó - ezentúl azonnal a főoldalról érhetők majd el. A
T-Mobile honlapot a fehér alapszín mellett a magenta és szürke színek, valamint a társaságra jellemző képek teszik egyedivé. A tájékoztató oldalak mellett a szolgáltatások és ügyfélszolgálati felületek is átalakulnak. A június elején végrehajtott változtatásokat a következő hónapokban további hasznos kiegészítések, további fejlesztések követik majd.

t-zones: tartalom mindenkinek

t-zones néven érhető el ezentúl a T-Mobile egyedülálló tartalomszolgáltatása, amely a vállalatcsoport nemzetközi partnerkapcsolataira támaszkodva jelentősen kibővül. A WAP mellett SMS-ben, MMS-ben és interneten Magyarország legnagyobb mobil tartalomválasztékát kínáló t-zones számos új érdekességgel szolgál. A világ meghatározó zenei csatornájának, az MTV-nek hetente frissülő TOP20-as európai slágerlistája, vagy a mindenki által jól ismert Universal Mobile sztárjainak háttérképei, a népszerű slágerek polifónikus és MP3 formátumban letölthető csengőhang változatai egyaránt megtalálhatók lesznek. A megújult videotárban az extrém sportoktól a divat világáig több témakörben a hollywoodi Cinema Electric stúdió kifejezetten mobiltelefonra készült videofilmjei tölthetők le. A Sony Pictures jóvoltából a legújabb filmekkel kapcsolatos háttérképek és játékok közül választhatnak a t-zones portál látogatói és természetesen nem hiányozhatnak a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Walt Disney rajzfilmfigurák sem. A játékok szerelmesei számára jó hír, hogy a számtalan új kalandjáték mellett a t-zones oldaláról a T-Mobile ügyfelei júniusban ingyenesen tölthetik le telefonjukra a PC-s változatban már jól ismert Prince of Persia Harem Adventures játékot.

Márkaváltás a T-Mobile online felületein

A www.t-mobile.hu oldal átalakítása június 2-án este kezdődik és az összes online felület több ezer oldalnyi tartalma, a számos interaktív funkció - pl. online ügyfélszolgálat, Webshop, e-mail, Multimédia Album -, a nyolc különböző, egymással együttműködő kiszolgáló rendszer átállítása hosszabb, akár egy napot is meghaladó időt vehet igénybe. A szolgáltatások WAP-os és internetes oldalai értelemszerűen a két felület átállításának időpontjától érhetők el, azaz előfordulhat, hogy átmenetileg valamely szolgáltatás mobilról és weben eltérő néven vehető igénybe.

A T-Mobile régi és új honlapja, valamint a WAP-oldalak az átalakítás során átmenetileg nem lesznek elérhetők, erről az ügyfeleket és érdeklődőket erre a célra létrehozott oldal tájékoztatja.

A www.t-mobile.hu működésétől kezdve a www.westel.hu internet címen a márkaváltásról szóló tájékoztató fogadja majd az ügyfeleket, akik ezt követően azonnal továbbléphetnek a T-Mobile új portáljára.