A Symantec vezető anti-spam céget vásárolt

forrás Prim Online, 2004. június 7. 09:48
A Symantec megállapodást írt alá a Brightmail, a levélszemét elleni eljárások vezető cégének hozzávetőleg 370 millió dollárért történő felvásárlásáról. A Brightmail piacvezető levélszemét elleni technológiája a Symantec széles skálájú átjáróvédelmi megoldásainak kulcseleme lesz.
A Brightmail élvonalbeli levélszemét-ellenes technológiája a levélszemétnek, a vírusoknak és a nem kívánatos üzeneteknek az internetátjárón történő kiszűrésével védi a vállalatok a hálózati és vezeték nélküli szolgáltatók hálózatát. A Brightmail Anti-SpamT többféle saját fejlesztésű eljárásnak, a világra kiterjedően telepített észlelőhálózatnak és a szabályok dinamikus célba juttatásának a használatával a tévesen károsnak talált jogos levelek (a hamis találatok) számát egymilliónyi üzenet között egynél kevesebbre csökkentve azonosítja és szűri ki a kéretlen, illetve a nem kívánatos elektronikus üzeneteket.

A Brightmail Anti-Virus immár a Symantec díjnyertes vírusellenes technológiáját egyesíti a Brightmail nagy teljesítményű, méretezhető struktúrájával. A Brightmail Anti-Virus a fertőzött üzeneteknek az internetátjárón történő megállításával és megtisztításával a világ legnagyobb hálózati szolgáltatóinak a hálózatok megvédésére, a végfelhasználóknak pedig az e-maillel terjedő vírusok ellen nyújt megoldást.