24 órás folyamatos lejátszásra képes Creative mp3 készülék

Milkovits Gábor, 2004. június 7. 20:32
A Creative bemutatta Zen Touch elnevezésű új mp3 lejátszóját, amely akkumulátorának egyetlen feltöltésével 24 órás folyamatos működésre képes.

A 20 GB-os, 1,8"-es merevlemezes meghajtóval ellátott készülék háromszor olyan hosszú ideig bírja, mint a rendkívül népszerű Apple iPod lejátszók. Kezelői felülete egyszerű és praktikus, egyedülálló keresőjével pedig könnyen megtalálhatjuk rajta kedvenc számainkat, illetve a véletlenszerű lejátszás funkció révén mindig új összeállításban hallgathatjuk azokat. További könnyebbség, hogy PC-re kapcsolva, egyetlen gomb megnyomásával újakkal frissíthetjük meglévő számainkat. A Zen Touch 20 GB-os memóriája 5 ezer mp3, vagy 10 ezer WMA formátumú dal tárolását teszi lehetővé. A készülék ezen kívül USB 2.0 alkalmazással, érintés-érzékelős görgetővel, és térhatású hangélmény visszaadására képes megoldással is el van látva.

A Creative Zen Touch mp3 lejátszót még ebben a hónapban, 270 dollárért forgalmazza majd Amerikában az Amazon, ami 100 dollárral alacsonyabb ár, mint amennyibe jelenleg a hasonló kategóriás, 20 GB-os iPod kerül.