A Technotrade nyerte a CIB Bank dokumentumkezelési szolgáltatás tenderét

OTS - Cégvonal, 2004. július 7. 11:25
Az EU-csatlakozás óta első ízben értékelt Dokumentumkezelési szolgáltatás címen megjelent tendert 2004. májusában a TOSHIBA nyerte meg. A szerződésben foglaltak szerint a nyertes cég teljes outsourcing (gépek kihelyezését, szervízszolgáltatást, helpdesket és operátori kihelyezést magában foglaló) konstrukció keretében 2004. május közepétől július végéig több, mint 200 db multifunkciós berendezést szállít ki a CIB Bank részére.
A mérföldkőnek számító szerződés keretén belül a Bank nemcsak multifunkcionális másológépeket, hanem kapcsolódó szoftveres megoldásrendszert is rendelt, melynek központi elemét a költségfigyelés és kontrolling rendszer képezi. Az elbírálás során fontos szempont volt a gépek műszaki megfelelősége, a kiválasztandó cég pénzügyi alkalmassága, a szervizkompetencia illetve a korábbi üzleti sikereik megismerése a benyújtott referenciákon keresztül.

A Technotrade Informatikai Rt. mint a TOSHIBA magyarországi vezérképviselete több, mint 15 éve foglalkozik irodatechnikai, számítástechnikai és vizuáltechnikai termékek értékesítésével, szervizelésével valamint azok tartós bérbeadásával. Az outsourcing és a hálózati rendszerben történő üzemeltetés viszonylag új üzletág, a képviselet mindössze három éve foglalkozik ezzel, így ez a projekt ezen a szakterületen az egyik legnagyobb eredmény a cég eddigi életében. Stavinovszky Csaba, a Technotrade Rt. elnök vezérigazgatója szerint a sikerhez nagyban hozzájárult a cég Budapesten kívüli, teljes lefedettséget biztosító saját tulajdonú országos kereskedelmi és szervizhálózata.